Despre noi

CARMEN GEOPROIECT SRL este o firma este înființată în anul 2013 și s-a format ca entitate de sine stătătoare ca urmare a desprinderii din cadrul firmei SC Hidrogeofor SRL a departamentelor de studii, investigații geotehnice și teste laborator in situ, având personal cu experiență de peste 10 ani în domeniul realizării de studii și investigații geotehnice în laborator și pe teren.
Conducerea este asigurată de un administrator unic, ing. Dumitriu Bogdan.
Din punct de vedere al dotărilor:

Din beneficiarii serviciilor noastre amintim:

SC ISPCF SA, SC IPTANA SA, SC ERBASU EDIL CONSTRUCT SA, UTCB, SC SC Popp & Asociații SRL, Heubach Invest Gmbh & Co KG Grossgmain Sucursala Bucuresti, INCERTRANS SA, GEO-SERV SRL, DAB AUTO SERV SRL, ACMS GENERAL CONTRACTOR SRL, ARHITEKTON IDEAS.

Societatea are angajați sau colaborează cu persoane cu îndelungată experiență in cadrul institutelor de cercetare (ISPIF – Verificator Af și Expert Af, ISPCF, Foradex, ISPH) deasemenea deținem o bogată experiență în domeniul proiectării de galerii și baraje pe roci stâncoase și nu numai.
Firma SC Carmen Geoproiect SRL este acreditată pe domeniile calitate și mediu ISO 9001 conform certificat 9460 C emis de SC Certind SA la 18.08.2015 și ISO 14001 conform certificat 4537 M emis de SC Certind SA la data de 18.08.2015.
De asemenea colaborăm cu o firmă parteneră  autorizată de către INHGA pentru întocmirea de studii hidrogeologice.
Este membră a Societății Române de Geotehnică și Fundații, a Asociației române de geologie inginerească, a Asociației internaționale de geologie inginerească și a Societății Ghica-Budești. De asemenea sunt menținute relații permanente de colaborare cu catedrele de geotehnică și geologie inginerească ale Universității tehnice de Construcții respectiv  Facultății de Geologie și Geofizică.

Servicii

Hidrogeofor